AK Parti, basın mensupları ile bir araya geldi

AK Parti Kahta İlçe Başkanı ve Kahta Belediye Başkan adayı Mehmet Can Hallaç, basın mensupları ile istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti, basın mensupları ile bir araya geldi

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çetinkaya başkan adayları Mehmet Can Hallaç ve dava arkadaşları ile ile çok yoğun bir çalışma yürüttüklerini, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını, vatandaşın her derdi ile özel ilgilerek bu kendi daha yaşanır bir hale getirmek için verdikleri mücadelenin sonunda kazanan tarafın halk alacağını söyledi.

Çetinkaya, geldikleri günden beri halk ile kendileri arasında adeta bir köprü görevi yapan basın mensupları ile sürekli iştişare halinde olduklarını belirtti.

Kahta Belediye Başkan adayı Mehmet Can Hallaç ise ilçe için hazırlardıkları ve hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Seçim çalışmalarının çok yoğun geçtiğini, adeta gece ile gündüz kavramının ortadan kalktığını, seçim gününe kadar bu tempo ile çalışacaklarını ifade eden Hallaç, Kahta halkının hasret kaldığı, mahrum bırakılıdğı tüm hizmetleri başa gelecek olan ehil ekip ile getireceklerinin altını çizdi.

Hallaç, basın mensuplarından düzenledikleri bu toplantıların çok yararlı geçtiğini, basın mensuplarının da Kahta sorunları sürekli dile getirerek çözüm yolunda çığır açtıklarını görmenin mutluluk verdiğini söyledi.