Bünyamin Balcı adaylık başvurusunda yaptı

Uzun yıllar AK Parti ilçe teşkilatta çeşitli görevlerde bulunan Bünyamin Balcı aday adaylık başvurusunda bulundu.
Bünyamin Balcı adaylık başvurusunda yaptı

Siyasi hayata gözlerini AK Partide açan uzun yıllar ilçe teşkilatında görev yapan, dürüst, efendi ve saygın bir kişiliğe sahip, halk arasında değer gören şahsiyetler arasında Bünyamin Balcı Kahta Belediye Başkanlık için A. Adaylık başvurusunda bulundu.

Başvuru evraklarını AK Parti ilçe Başkanı Osman Çetinkaya'ya veren Balcı, dava arkadaşları dediği diğer aday adaylarına başarılar diledi.

Kimdir Bünyamin Balcı?

Adıyaman Kahta ilçesinde muhafazakâr ve siyasi bir gelenekten gelen 6 çocuklu bir ailenin ferdi olarak Adıyaman da doğdum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

İlk ve Otaöğrenimimi Kahtada, lise öğrenimimi Adıyamanda, lisansımı Anadolu Üniversitesinde ve yüksek lisansımı Adıyaman Üniversitesinde tamamladım. Ortaokul dönemlerinden beri aktif olarak Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulunmaktayım.

Hali hazırda Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneğinin Kahta ilçe temsilciliğini yürütmekteyim. Yaklaşık 150 ortaokul ve lise çağında öğrencimizin bulunduğu Kahta İdman Yurdu Spor Kulübünde yöneticilik ve başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. 2013 yılından beri kendi ofisimde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve danışmanlık yapmaktayım . 2014 yılından beri Adalet ve Kalkınma Partimizin takdir etmiş olduğu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulundum ve devam etmekteyim.