Erbakan Kahta'ya Geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Muhammed Fatih Erbakan, partisinin belediye başkan adayı Mehmet Toprak'ın Kahta İlçe S.K.M Açılışını yaptı.
Erbakan Kahta'ya Geldi

Sabah erken saatlerde uçak ile Adıyaman'a ayak basan Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Muhammed Fatih Erbakan önce Safvan Bin Muattal hareket etti.

Daha  sonra partililer ile kahvaltı yapan Erbakan, partisinin Kahta adayı Mehmet Toprak'ın Kahta İlçe S.K.M Açılışını yaptı.

Burada il ve ilçe başkanlarından sonra kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Kahta Belediye Başkan adayı Mehmet Toprak, selamlama konuşmasından sonra abisi Abdurrahman Toprak'ın  geçmiş dönemlerdeki yaptığı yenilikler hakkında konuştu, abisinin Kahta'da halkın siyasette önünü açan bir devrimci  olduğunu söyledi.

Belediye seçimlerini kazandıklarında dürüst bir siyaset izleyeceklerinin altını çizen Toprak, işten çıkarılan belediye işçilerin işlerine geri  döneceklerinin taahhütlünde bulundu. 

Halka hitap etmek için son olarak konuşan  Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Muhammed Fatih Erbakan, konuşmasının  büyük bir bölümünü babasının kutlu davasını anlattı.

Hükümetin ekonomik politikalarını eleştiren Erbakan, halkın yoksulluk seviyesinde bir yaşama mahkum edildiğini, tüm bunların kendi iktidarlarında yok olacağını, halkın refah ve huzurlu bir yaşamla tanışacaklarını belirtti.

Erbakan daha  sonra Menzil köyünde Seyyid Muhammed Saki Hz’lerini ziyaret etti.