Gazeteci Yasin Dikme'nin Toprağa Verildi

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden güzel dost Anadolu Ajansı (AA) kıdemli muhabiri Yasin Dikme'nin cenazesi, Şanlıurfa'da toprağa verildi.
Gazeteci Yasin Dikme'nin Toprağa Verildi

Gaziantep Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa bürosunda görev yapan ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu 43 yaşında yaşamını yitiren Dikme'nin cenazesi, Karacurun Mahallesi'ndeki Hilvan Aile Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cenaze törenine, Dikme'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, AA Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru, AA Yayınlar ve Prodüksiyonlar Koordinatörü Oğuz Karakaş, mesai arkadaşları ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, basın kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Çok sayıda haber, görüntü ve fotoğrafa imza atmıştı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde 1980'de dünyaya gelen Dikme, Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Yayıncılığı ile Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu.

2010 yılından bu yana AA'da kameraman ve muhabir olarak görev yapan Dikme, iki yıl önce kıdemli muhabirliğe terfi ettirilmişti.

Çalışkanlığı ve güler yüzlülüğüyle tanınan Dikme, Şanlıurfa ve bölgedeki gelişmelerin yanı sıra Suriye'deki savaş ve sınırdaki gelişmelere de yakından tanıklık etmişti. Savaş muhabirliği sertifikası da bulunan Dikme, çok sayıda haber, fotoğraf ve görüntüye imza atmıştı.