Kahta Şehidini Dular İle Uğurlandı

Kahtalı Şehit Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak, Çağrı Camisinde kılınan cenaze namazından sonra dualar ile son yolculuğuna uğurlandı
Kahta Şehidini Dular İle Uğurlandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 30 Eylül'de yaralanan ve Ankara GATA'DA  tedavi gördüğü hastanede şehit olan  27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak'ın cenazesi memleketi  Kahta ilçesinde toprağa verildi.

Operasyonda yaralandıktan sonra tedavi altına alındığı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayan Recep Parlak için Kahta  ilçesinde Çağrı Cami avlusunda  tören düzenlendi.

Törene şehidin babası Ali Parlak, Annesi, akrabaları  ve yakınlarının yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Vali Osman Varol, 2. Ordu komutanlığı İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Er, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, Başsavcı Gökhan Şahin, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mustafa Alkayış, İshak Şan, Hüseyin Özhan, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, AAK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya  ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Parlak'ın cenazesi, Cuma namazı sonrası binlerce kişi tarafından  kılınan cenaze namazının ardından, Kozağaç Köyü'ndeki mezarlığa defnedildi.

Ailesinin 9'uncu çocuğu olan Şehit Recep Parlak'ın 6 yıldır asker olduğu 1 yıldır evli olduğu belirtildi.