Şehit Musa Erdem Ebediyete Uğurlandı

Görevi başında Şehit olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın koruma ekibinde görevli polis memuru Musa Erdem (34), Adıyaman'ın Kahta ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Musa Erdem Ebediyete Uğurlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, dün akşam Çankaya ilçesi İlkadım Mahallesi Dikmen Caddesi'nde, bir aileye taziye ziyaretinde bulundu ve ardından aracına binerek ayrıldı. Koruma ekibindeki polis memuru Musa Erdem ise yanındaki diğer koruma polisiyle yolun karşısındaki otomobillerine doğru ilerlerken; sürücüsü aşırı hızlı olduğu iddia edilen 06 KC 290 plakalı otomobil, Erdem'e çarptı. Karşı şeride savrulan Erdem, 34 HDT 114 plakalı otomobilin altında kaldı. Çevredekiler, otomobili kaldırıp Erdem'i çıkardı. Erdem, kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Şehit Musa Erdem, Cumhurbaşkanlığı önünde düzenlenen törenin ardından uçakla Adıyaman Havalimanı'na getirildi. Şehit Erdem'in Türk bayrağına sarılı tabutu, yakınlarıyla, Kahta ilçesi Elbeyi köyüne getirildi. Köy meydanında düzenlenen törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Osman Varol, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, bakan yardımcıları, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata,  şehidin silah arkadaşları ve binlerce vatandaş katıldı.