Ziyarette basının toplumun doğru bilgilendirilmesindeki önemine dikkat çeken Kadın Kolları Başkanı Sümeyya Erdem, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla görev yapan basın mensuplarına teşekkür etti.
Kahta’da gazetecilik faaliyetlerinin büyük emek ve tecrübe gerektirdiğini ifade eden Erdem, Yeniden Refah Partisi olarak toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye başladıklarını belirtti.
Erdem, “Öncelikle görevini layıkıyla yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Kahta gibi büyük ve dinamik bir ilçede bu görevi layıkıyla yerine getirmek önemli bir sorumluluk gerektiriyor. Yeniden Refah Partisi olarak basın mensuplarımızdan başlayarak çok sayıda resmi kurum ve STK'lar ile genel merkezimizin talimatları ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu görüşmelerde ki notlar detaylı şekilde genel merkeze iletilecektir.” dedi.
Saha çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Erdem, “Bugün basın mensuplarımızı ziyaret ederek onların da görüş ve önerilerini dinledik. Yarın farklı kesimlerle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bu ziyaretler sayesinde gerek kamu, gerek STK ve gerekse vatandaşlarımız ile daha güçlü bir bağ kurarak onların seslerini duyurmaya, sorunlara çözüm bulmaya gayret edeceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.






